Veranda Benthuizen

Veranda Benthuizen

Ideally, we see the garden as an extension of the living room. After all, a well-landscaped garden must be enjoyed in both good and bad weather. An excellent method to achieve this is the use of a comfortable veranda. Cooking, eating and relaxing are activities we would like to accommodate here.
In the case of this project, the veranda has also become a wellness connection from sauna to outdoor swimming pool.

Read more

Living Boskoop

Living Boskoop

For a detached house in Boskoop, we have designed an extension as a better connection to the green garden.

Read more

Living Delft

Living Delft

AR has been asked to devise a plan for the improvement of the living room, which now was still very small compared to the property itself on this typical characteristic farmhouse.

Read more

Box

Box

Extension box AR designed to be placed on a buildingblock from the seventies. The municipality of Zoetermeer demanded we followed the design of the existing building and left the neighbors with the opportunity to extend themselves.

Read more

Villa Zoetermeer

Villa Zoetermeer

For a traditional villa in Zoetermeer we have designed an extension to increase the usability of the house.

Read more

Living Hillegersberg

Living Hillegersberg

In the authentic district Hillegersberg - Schiebroek in Rotterdam, there stands a characteristic corner house from the year 1956. Although this home has a small-scale layout in its basics, it is strong in its character with a typical architectural appearance from Rotterdam.

Read more

Living Bentwoud

Living Bentwoud

Building new or rebuilding is a question that people often ask us. The location of this house fits perfectly with the lifestyle of our clients. That’s why they don’t want to leave this place. Only the house became a bit to small for this family so they needed extra space for the whole family for future years.

Read more

Living Willemstad

Living Willemstad

On the edge of the historic city Willemstad, we got the assignment to make a design for an extension on the ground floor of a detached house, build around the year 1950. The question from our client was to create a space where the required living areas are situated on the ground floor with a new, modern layout where they can enjoy they’re beautiful garden.

Read more

Arjen Reas grey weblogo