Living Delft

AR has been asked to devise a plan for the improvement of the living room, which now was still very small compared to the property itself on this typical characteristic farmhouse.

The solution is a broad expansion which partially protrudes beyond the chamber wall to make extra visual space. The interior has opted for a sleek, modern base with a large very comfortable sofa for the whole family to sit on. The development itself has an oak construction with large windows and a solid windowsill which can be used as a couch.

 

Project year: 2012
Location: Delft, The Netherlands
Client: Private
Phase: Design

Arjen Reas Architecten - Living Delft
Arjen Reas Architecten - Living Delft
Arjen Reas Architecten - Living Delft
Arjen Reas Architecten - Living Delft

Arjen Reas grey weblogo