Villa Zoetermeer

For a traditional villa in Zoetermeer we have designed an extension to increase the usability of the house.

Replacing the integrated garage, we designed an extension which creates additional living space. In the existing part of the house the interior is redesigned. The old garage is replaced by a sleek fixed staircase to the loft and a separate storage facility for bicycles and motorbikes. The structure applied creates a nice flow to the construction with its pleasant experience of space and daylight.

 

Project year: 2013
Location: Zoetermeer, The Netherlands
Client: Private Phase:
Completed Contractor: R. Stigter

Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer
Arjen Reas Architecten - Villa Zoetermeer

Arjen Reas grey weblogo