House K

In Scheveningen, near the Dutch coast we were asked to completely redesign the ground floor of an old terraced house. Our clients were looking for possibilities to transform their dark and cramped house info a spacious open planed loft.

By adding the pantry and storage space to the main living area we effectively doubled the downstairs living area. And by opening the house up towards the garden and using light and natural materials, we flooded the house with light.

Within this tranquil space we designed an interior that perfectly fits the lives of our clients. Creating space for a large kitchen diner en a comfortable lounge in which our clients can spend many memorable moments with friends and family.

Year: 2016
Location: Scheveningen
Client: Private
Phase: Completed
In association with: Van Voorden Architecture

Arjen Reas Architecten - House K
Arjen Reas Architecten - House K
Arjen Reas Architecten - House K
Arjen Reas Architecten - House K
Arjen Reas Architecten - House K
Arjen Reas Architecten - House K

Arjen Reas grey weblogo