Veranda Benthuizen

Ideally, we see the garden as an extension of the living room. After all, a well-landscaped garden must be enjoyed in both good and bad weather. An excellent method to achieve this is the use of a comfortable veranda. Cooking, eating and relaxing are activities we would like to accommodate here.
In the case of this project, the veranda has also become a wellness connection from sauna to outdoor swimming pool.

Set up with a view to simplicity in appearance, we have opted for a white slender base, which is supported by a wooden beam construction with a continuous rhythm that remains clearly in sight. The columns are each divided into 4 parts to make them less massive in their appearance.
Space has been created in the U-shaped end walls for a seating area and an outdoor kitchen.

Year: 2019
Location: Benthuizen
Client: Private
Phase: Design

Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen
Veranda Benthuizen

Arjen Reas grey weblogo