• Arjen Reas Architecten Office 03Arjen Reas Architecten is een in Rotterdam gevestigd architectenbureau, opgericht door Arjen Reas. Het bureau heeft zich gespecialiseerd op het gebied van architectuur, interieur en bouwtechniek en is momenteel betrokken bij projecten in Nederland, Oostenrijk en Portugal. De architectuur van AR komt voort uit een bewustzijn van hedendaagse ontwikkelingen en de drang om met bestaande en nieuwe technieken elke keer weer opnieuw te kijken naar de mogelijkheden binnen de context van een project. Op deze manier zijn wij in staat om met een sterk concept vernieuwende ontwerpoplossingen aan te bieden, welke perfect aansluiten bij het hedendaagse leven van iedere opdrachtgever.”

  “In onze projecten zoeken we altijd naar de juiste combinatie van proportie, licht, kleur en materiaal. Iedere situatie is namelijk weer anders en daar zijn wij ons maar al te goed van bewust. Door nauw contact met onze opdrachtgevers ontstaat er een samenwerkingsverband wat resulteert in de beste ontwerp resultaten.”

  “Creativiteit en innovatie gaan hand in hand bij de projecten van AR. Omdat de creativiteit van een architect altijd maar zover gaat als de ideeën en ervaring van deze ene persoon, maakt Arjen deel uit van een collectief team van getalenteerde ontwerpers en architecten. Dankzij deze samenwerking is geen project te klein of te groot om succesvol en efficiënt uitgewerkt te worden met het beste resultaat.”
  Contact

 • Arjen Reas Architecten Office 08Arjen Reas (MArch), geboren 1981, startte Arjen Reas Architecten in 2010 na gewerkt te hebben bij verschillende architectenbureaus, waaronder het gerenommeerde Kraaijvanger.

  Arjen studeerde als bouwtechnisch ingenieur en architect op een nieuwe manier van ontwerpen, genaamd Healing design; Een ontwerptechniek waar kleur, licht, materiaal en ruimte worden gebruikt om in het ziekenhuis het genezingsproces van een patiënt te verkorten. Deze kennis en wetenschap heeft Arjen zich eigen gemaakt en past hij ook toe in zijn projecten. Het gaat er volgens hem ook niet om dat een gebouw enkel een bijzonder beeld op levert, maar dat het een goede verbinding aan gaat met zijn omgeving en de beleving van de gebruiker.
  Contact

 • Stagiair
  Ter ondersteuning in de verschillende ontwerp- en uitwerkingsprocessen zijn wij voortdurend op zoek naar gemotiveerde studenten voor een periode van 3 tot 6 maanden. Kennis van de Adobe pakketten en autocad is een pre. Reacties, inclusief cv en portfolio, kunnen per mail naar ons worden gestuurd.
  Contact

AR2015