Advies

Advies

AR werkt graag in nauw samenwerkingsverband met u als opdrachtgever het project tot in vergaande details uit. Van badkamer tot compleet gebouw, wij voorzien u vooraf en tijdens het gehele proces van het beste advies. Zodoende bent u verzekerd van weloverwogen beslissingen.

Wanneer u graag een vernieuwende kijk op een bepaald vraagstuk wilt hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Geen vraag is ons te gek.

Kort gezegd:
- Kennismaking met het betreffende vraagstuk
- Aandragen mogelijkheden samenwerking AR
- Advies vanaf eerste gesprek tot ingebruikname op maat gemaakt ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

De hedendaagse architectuur van AR start vanuit een sterk concept welke aansluit bij de levensstijl van de opdrachtgever. Het vervolgens uitwerken naar een eindproduct gebeurd in verschillende fases, van schetsontwerp tot uitgebreide werktekeningen. Wij betrekken u bij het ontwerpproces en maken zo het ontwerp persoonlijk.

Tijdens dit ontwerpproces maken wij u door middel van 3D impressies en maquette modellen de resultaten ruimtelijk zichtbaar. Op deze manier wordt alles duidelijk en inzichtelijk.

Kort gezegd:
- Verduidelijking van het conceptontwerp door ruimtelijke impressies
- Kennismaking met gekozen materialen bij producenten
- Uitwerking tot in het kleinste detail met duidelijke tekeningen
- Begeleiding bij het verkrijgen van de nodige vergunningen

Begeleiding

Begeleiding

AR laat u na het ontwerpproces niet aan uw lot over. Wij geloven in begeleiding tot na het bouwproces om te zorgen voor 100% tevredenheid. De uitvoering van het ontwerp gebeurd in nauw samenwerkingsverband met de gekozen aannemer, AR en uzelf.

U bepaald uiteindelijk zelf uw betrokkenheid in het gehele proces. Vanaf het begin van het bouwproces kunnen wij u vertegenwoordigen in de vele overleggesprekken die volgen met de verschillende partijen. Zo beschermen wij uw belangen en bespaart dit u aanzienlijk veel kostbare tijd.

Kort gezegd:
- Assisteren in keuze geschikte partijen
- Voeren van bouwbegeleiding en controle op de uitvoering en planning
- Tot na oplevering contact voor 100% tevredenheid

AR2015